Hitta till oss

Besöksadress

Bergtallsvägen 10, 2 tr, Älvsjö

Tunnelbana

Fruängen

Buss

Buss från Älvsjö pendeltågsstation: nummer 173, gå av vid hållplats Långbroparken alternativt nummer 163, gå av hållplats Fredrika Bremers gata. 

Parkering

Kommer du med egen bil finns det ett begränsat antal parkeringsplatser för besökare mittemot vår huvudentré. Parkeringstillstånd för tidsbokade patientbesök kan hämtas i receptionen på entréplan.

Det finns även parkeringsplatser i närområdet, exempelvis längs med Stora Kvinns väg i Långbro park (betalparkering).  

För dig med synnedsättning

Vid ingången adress Bergtallsvägen 10 finns en ledfyr som signalerar var dörröppningen är.

Till höger finns ledstråk som leder fram till två hissar. Båda går till våning två och KommSyn Stockholm. Hissarna har tal.

Till vänster finns ledstråk som leder från hissarna till receptionen. Där ledstråken delar sig ska du följa det med tre stråk.

Receptionen är inte alltid bemannad. Ringklocka finns till höger på brädan. Punktskrift finns.

Sjukresor

Du kan åka sjukresor till KommSyn Stockholm om det finns medicinska skäl.
Om du har beviljad färdtjänst har du också rätt till sjukresor. Vår reception kan då hjälpa dig att registera tillstånd på ditt sjukresekort och boka sjukresor till och från KommSyn Stockholm.

Om du ej har beviljad färdtjänst är det din vårdgivare (förskrivare eller läkare) som bedömer om du har rätt till sjukresa. Hen ger dig tillstånd att resa samt ett sjukresekort. Om du ej har färdtjänst men medicinska skäl till sjukresor är det därför viktigt att du kontaktar din förskrivare - så hen inför ditt besök hos oss, kan ladda ditt kort med resa till/från KommSyn Stockholm!