Tillfälligt stopp i GN Hearings produktion

2020-02-06: Leverantören GN Hearing har tillfälligt stopp i sin produktion i Kina. Detta kan påverka leverans från KommSyn Stockholm när det gäller deras sortiment.

Nedan följer information från leverantören GN Hearing:

 

Fredagen den 31 januari släpptes detta pressmeddelande om förlängning av den kinesiska nyårssemestern vid GN Hearings produktionsanläggning i Kina på grund av coronavirus.

Vi följer utvecklingen noga och bedömer effekterna av det kinesiska coronaviruset mycket noggrant. Tvärfunktionella team i vårt huvudkontor utvärderar kontinuerligt riskerna för anställdas hälsa och för produktionen - och arbetar hårt för att minimera inverkan för våra kunder så mycket som möjligt.

Enligt de riktlinjer som utfärdats av de kinesiska myndigheterna har GN Hearing förlängt den kinesiska nyårssemestern till den 9:e februari 2020.

Status och inverkan på leverans

  • Ingen inverkan förväntas på service, reparation och remake.
  • Mycket begränsad inverkan på BTE och tillbehör förväntas.
  • Produktionsanläggningar för ITE och insatser utanför Kina påverkas inte, men eftersom de måste hantera fler beställningar förväntas uppskattningsvis ett par veckors längre leveranstid för dessa produkter. I dagsläget levererar vi på tre veckor istället för två veckor.

Vi fortsätter att noggrant övervaka utvecklingen i Kina och håller er informerade om eventuella förändringar i ovanstående.

Om förlängningen av den kinesiska nyårssemestern inte överstiger den 9 februari förväntas endast en mindre inverkan på tillgången (förutom ITE och insatser), men beredskapsplaner förbereds om situationen förändras.

Med vänliga hälsningar,
GN Hearing Sverige