Nyheter från Widex

2020-11-30: I nyheten informerar leverantören Widex om Widex Com-dex och Remote-mic samt att TV-dex är restnoterad.

Information från leverantör Widex AB

Widex Com-dex och Remote-mic

Den nya standarden, IEC 62368-1, som hanterar elektronisk säkerhet för ljud, video, information och kommunikationsteknologi träder i kraft i januari 2021. Den nya standarden påverkar Widex Com-dex och Remote-mic på grund av skärpta krav på tillbehör som laddas med Li-batterier. Det betyder att vi från januari 2021 inte kan sälja vår befintliga com-dex och remote-mic. Vi kommer att ha en uppdaterad version som klarar kraven i februari 2021. Det betyder att vi under en kort period inte kommer att kunna leverera com-dex och remote-mic.

Vi kommer heller inte kunna reparera dom utan de kommer att bytas ut vilket betyder att com-dex som kommer in för lagning inte kan ersättas förrän februari 2021.

Restnotering TV-dex

TV-dex är restnoterat och vi kommer inte kunna leverera dom förrän februari 2021. De beställningar som är gjorda kommer få information om läget och de som kommer in får information om att det är lång leveranstid.

KommSyn informerar

Med anledning av texten ovan rekommenderar vi att du som förskrivare inte beställer TV-dex förrän i slutet av januari 2021. 

Publicerad 2020-11-30